Gençlerimizle Doğa Kampı'nda Buluştuk!

8 - 11 Haziran ve 13 – 16 Haziran 2023 tarihleri arasında T3 Vakfı gönüllülerimiz, bursiyerlerimiz ve Deneyap mezunlarımız ile Şehit Ömer Halis Demir Tuzla Kampı’nda bir araya geldik.

T3 Vakfı bünyesindeki öğrencilerle bir araya gelmek, sosyalleşmek ve yeni hatıralar oluşturabilmek amacıyla gerçekleştirilen kamp programı kapsamında 170 öğrencimiz ile beraber doğayla iç içe birçok etkinlik düzenledik.

Kamp ateşi, sabah sporu, doğa yürüyüşleri, bisiklet turu, açık hava satranç oyunu, sportif müsabaka ve yarışmalar, macera parkuru, tırmanma kulesi, açık/kapalı alan takım oyunları ve okçuluk gibi sportif faaliyetlerin yer aldığı Doğa Kampları ile öğrencilerimizin takım çalışması becerilerine, kişisel gelişimlerine ve çevre bilinçlerine katkı sağlanması hedeflendi.